KEŞANIN LEZZETİ TESCİLLİ SATIR ETİ
KEŞAN TİCARET VE SANAYİ ODASI
KEŞAN SATIR ET 90’lı yıllarda keşanlı ustalar tarafından üretilmiştir. Satır Et’i diğer etlerden ayıran en önemli özelliği söz konusu etin Güney Trakya Bölgesinin (Keşan, İpsala ve Enez) doğal ortamlarında yetişmiş olan yonca, kekik, arpa, buğday ve mısır gibi doğada bulunan besinlerle beslenmiş, canlı ağırlığı 40 kg civarında olan kıvırcık ve yaşı doldurmamış süt kuzularından (Kama Kıvırcık Kuzusundan – Ovis Aires) elde edilmiş olmasıdır. Satır Et hazırlanırken karışımın içine tuz dışında (salça, sebze, baharat vb.) hiçbir katkı maddesi konulmaz.
Sizde projemize katkıda bulunmak isterseniz lütfen bizle görüşlerinizi paylaşın. Gönderileriniz bizim tarafımızdan gizlilik içinde korunacak ve değerlendirilecektir..